ОГОЛОШЕННЯ

Оголошення

До відома всіх зацікавлених осіб: 02 грудня 2020року о 16:00 год. в приміщенні  селищної  ради відбудеться засідання чергової шістдесятої  сесії сьомого скликання . З  порядком денним по орієнтовних питаннях засідання  можна ознайомитись в розділі "діяльність ради" в підрозділі "Розпорядження селищного голови"

23.11.2020р.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ

Дружбівська  селищна рада, відповідно до рішення сесії селищної ради №1454 від  13.10.2020року,  оголошує конкурс  щодо надання   цінової  пропозиції ліцензованими  організаціями щодо  виготовлення    технічної документації  з експертної  грошової  оцінки однієї забудованої земельної ділянки на території Дружбівської селищної ради Теребовлянського району Тернопільської області  площею 0,3223га для  обслуговування  будівель  нежитлових приміщень   промислового використання  Для отримання  конкретних вихідних даних  по земельній ділянці     звертатись за  адресою: вул.. Л.Українки,1Л, смт. Дружба, Теребовлянського району, електронною адресою druzhba-rada@ukr.net , за тел..: 6-14-81; 6-16-33   та подавати  пропозиції  на проведення конкурсу  в письмовій формі  в селищну раду протягом    15 календарних днів з дня прийняття вищевказаного рішення.

 

 Оголошення

Дружбівська селищна рада проводить ГРОМАДСЬКІ СЛУХАННЯ Щодо внесення змін  у детальний план в частині    цільового призначення  забудови земельної ділянки    площею 0,1390га    кадастровий номер 6125055300:02:002:0165

Підстава проведення слухання – рішення  сесії №1444  від  22 вересня 2020року «Про надання дозволу на внесення змін у детальний план в частині    цільового призначення  забудови земельної ділянки    площею 0,1390га    кадастровий номер 6125055300:02:002:0165».

Громадські слухання на тему: «Про внесення змін у детальний план  в  частині цільового призначення забудови   земельної ділянки площею 0,1390га    кадастровий номер 6125055300:02:002:0165  , а саме , визначити цільове призначення : «Будівництво та обслуговування багатоквартирного житлового будинку  із громадськими приміщеннями в межах населеного пункту по вул..Л.Українки,20«Б», смт.Дружба Теребовлянського району Тернопільської області».

Відповідальна/ контактна  особа – Дружбівський селищний голова Слободян І.В., роб. тел.: 6 -14 -81, 6-16-33.

Пропозиції, зауваження:  Пропозиції ( зауваження ) подавати   до  Дружбівської селищної ради у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом, які   повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог чинного законодавства в період  до дня  проведення громадських слухань .

Проведення громадських слухань – 12 жовтня 2020року. О 14.00 год., смт.Дружба, вул..Лесі Українки,3, приміщенні Дружбівської селищної ради

Дружбівська  селищна рада

04525567

05.10.2020р.

Оголошення

До відома всіх зацікавлених осіб: 13 жовтня 2020року о 15:00 год. в приміщенні  селищної  ради відбудеться засідання чергової п'ятдесят восьмої сесії сьомого скликання . З  порядком денним по орієнтовних питаннях засідання  можна ознайомитись в розділі "діяльність ради" в підрозділі "Розпорядження селищного голови"

02.10.2020р.

 

ДО ВІДОМА  ЖИТЕЛІВ  СЕЛИЩА ДРУЖБІ І СУБЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ НА ТЕРИТОРІЇ СМТ. ДРУЖБА 

             Дружбівська селищна  рада   провела   конкурс серед  перевізників  по вивезенню  ТПВ на території селища  Дружба Дружбівської селищної ради Теребовлянського району Тернопільської області.  Визнано переможцем конкурсу перевізника  ПП «Катруб». Рішенням виконавчого комітету №63 від 25.09..2020року встановлено  тарифи згідно конкурсної пропозиції із вивезення твердих побутових відходів на території Дружбівської селищної  ради (рішення наведено нижче і в розділі " Вивезення твердих побутових відходів")

ДРУЖБІВСЬКА      СЕЛИЩНА        РАДА

ТЕРЕБОВЛЯНСЬКОГО РАЙОНУ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я  №63  

від    25  вересня     2020 року                                                      смт. Дружба

Про  визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів
на території Дружбівської селищної ради Теребовлянського району

Розглянувши протокол конкурсної комісії з визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Дружбівської селищної ради від 21.09.2020 року № 1, керуючись Законом України «Про відходи», Порядком проведення конкурсу на надання послуг з вивезення побутових відходів, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 16 листопада 2011 року № 1173, Постановою Кабінету Міністрів України від 10.12.2008 року № 1070 «Про затвердження Правил надання послуг з вивезення побутових відходів», ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет селищної ради 

ВИРІШИВ:

1. Затвердити Протокол засідання конкурсної комісії з визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Дружбівської селищної ради Теребовлянського району від 21.09.2020 року № 1.

2.Визнати Приватне підприємство «Катруб» переможцем конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Дружбівської селищної ради Теребовлянського району, на території населеного пункту смт. Дружба.

3.Затвердити тарифи на надання послуг з вивезення твердих побутових відходів (поводження з побутовими відходами) з наступною вартістю за 1 куб. м.:

- для населення                                – 208,85 грн. (з ПДВ);

- для бюджетних організацій         – 208,85 грн. (з ПДВ);

- для інших споживачів                   – 208,85 грн. (з ПДВ).

4. Укласти договір з ПП «Катруб» про надання послуг з вивезення побутових відходів терміном на один рік.

5. ПП «Катруб» узгодити із виконавчим комітетом графік вивезення твердих побутових відходів з території Дружбівської селищної ради.

6. Довести до відома фізичних та юридичних осіб, які проживають та/чи проводять господарську діяльність на території Дружбівської селищної ради Теребовлянського району Тернопільської області, інформацію про необхідність в найкоротший строк, з моменту набуття чинності цього рішення, укласти із Приватним підприємством «Катруб» індивідуальні договори про надання послуг з поводження з побутовими відходами.

7. До затвердження в установленому законом порядку норм надання послуг з вивезення твердих побутових відходів, застосовувати діючі на сьогоднішній день на території Дружбівської селищної ради норми надання послуг з вивезення твердих побутових відходів.

8. Оголошення, рішення про результати конкурсу оприлюднити на інформаційному стенді в приміщенні селищної ради та на офіційному сайті селищної ради: druzhba.rada.gov.ua

Повідомлення про визначення надавача послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Дружбівської селищної ради розмістити в Теребовлянській районній газеті «Воля».

9.Контроль за виконанням даного рішення покласти на селищного голову Слободяна І.В.

          Селищний голова                                 І.В.Слободян.

ОГОЛОШЕННЯ

Дружбівська  селищна рада, відповідно до рішення сесії селищної ради №1408 від  22.09.2020року,  оголошує конкурс  щодо надання   цінової  пропозиції ліцензованими  організаціями щодо  виготовлення    технічної документації  з експертної  грошової  оцінки однієї забудованої земельної ділянки на території Дружбівської селищної ради Теребовлянського району Тернопільської області  площею 1,4111га для  обслуговування  будівель  нежитлових приміщень   промислового використання  Для отримання  конкретних вихідних даних  по земельній ділянці     звертатись за  адресою: вул.. Л.Українки,3, смт. Дружба, Теребовлянського району, електронною адресою druzhba-rada@ukr.net , за тел..: 6-14-81; 6-16-33   та подавати  пропозиції  на проведення конкурсу  в письмовій формі  в селищну раду протягом    15 календарних дні  з дня прийняття вищевказаного рішення.

23.09.2020р

 

До уваги пасічників: є можливість отримати дотацію за бджолосім’ї

         Постановою Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 року № 395 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 7 лютого 2018 року №107» затверджено Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції. 

Відповідно до пункту 7 Порядку одним із напрямів державної підтримки є спеціальна бюджетна дотація за наявні бджолосім’ї.        

Дотація за бджолосім’ї надається на безповоротній основі фізичним особам та суб’єктам господарювання, які є власниками бджолосімей, за наявні в поточному році від 10 до 300 бджолосімей у розмірі 200 гривень за бджолосім’ю. У разі наявності більше ніж 300 бджолосімей максимальний розмір дотації ставить 60000 гривень одному отримувачу.

Для отримання дотації за бджолосім’ї фізичні особи та суб’єкти господарювання, які є власниками бджолосімей, подають за місцезнаходженням пасіки до відповідної сільської, селищної, міської ради або ради об’єднаної територіальної громади (далі - органи місцевого самоврядування) до 6 жовтня поточного року такі документи:

  • копію ветеринарно-санітарного паспорта пасіки;
  • копію рішення про державну реєстрацію потужності;
  • копію довідки про відкриття поточного рахунка, виданої банком (суб’єкти господарювання);
  • копію довідки або договору про відкриття рахунка в банку (фізичні особи);
  • копію паспорта громадянина України (фізичні особи);
  • довідку, чинну на дату подання заявки, про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи, у паперовій або електронній формі (суб’єкти господарювання);
  • довідку, видану органом місцевого самоврядування, про реєстрацію пасіки із зазначенням кількості наявних бджолосімей на останню звітну дату на момент подання документів (фізичні особи та фізичні особи-підприємці, зокрема сімейні фермерські господарства);
  • копію звіту про виробництво продукції тваринництва та кількість сільськогосподарських тварин (форма 24-сг) на останню звітну дату на момент подання документів (суб’єкти господарювання, які є юридичними особами).

Селищна рада до 07 жовтня 2020 року складає відомість фізичних осіб та суб’єктів господарювання, які є власниками бджолосімей і мають право на отримання дотації за бджолосім’ї (далі – відомості на отримання дотації за бджолосім’ї), за формою, встановленою Мінекономіки, та подає її структурному підрозділу облдержадміністрації, що забезпечує виконання функцій з питань агропромислового розвитку.

Підставою для внесення до відомості на отримання дотації за бджолосім’ї є реєстрація потужності фізичної особи або суб’єкта господарювання, які є власниками бджолосімей, у Державному реєстрі потужностей операторів ринку.

Для отримання державної реєстрації потужності операторів ринку подається заява до Теребовлянського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області.

Ветеринарно-санітарний паспорт пасіки видається Теребовлянською районною державною лікарнею ветеринарної медицини.

З питань подання документів для отримання спеціальної бюджетної дотації за наявні бджолосім’ї звертайтесь до Дружбівської селищної ради  за адресою: смт. Дружба, вул.Лесі Українки,3, тел. 6-16-33.

Оголошення

До відома всіх зацікавлених осіб:

22 вересня  2020року о 16:00 год. в приміщенні  селищної  ради відбудеться засідання позачергової п'ятдесят сьомої сесії сьомого скликання . З  порядком денним по орієнтовних питаннях засідання  можна ознайомитись в розділі "діяльність ради" в підрозділі "Розпорядження селищного голови"

17.09.2020р.

До відома жителів селища Дружба та суб’єктів господарської діяльності, що ведуть свою діяльність на території Дружбівської селищної ради

Дружбівська селищна рада закликає дотримуватися правил пожежної безпеки, не випалювати стерню, поживні залишки, суху рослинність та сміття, не розводити відкритий вогонь, а також не залишати недопалки та сірники на сухій траві!

За спалювання сухої рослинності збільшено штрафи у десятки разів

            17 квітня 2020 року набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких    законодавчих  актів  України  з  метою  збереження  довкілля   щодо посилення  відповідальності за дії, спрямовані на забруднення атмосферного повітря та знищення або пошкодження об’єктів рослинного світу»,.

            За випалювання сухої рослинності  у відповідності до Кодексу України «Про адміністративні правопорушення», ст. 77-1 «Самовільне спалювання рослинності або її залишків», Кримінального кодексу України, ст.245 «Знищення або пошкодження об’єктів рослинного світу» передбачено адміністративну відповідальність.

            Випалювання стерні, луків, пасовищ, ділянок із степовою, водно-болотною та іншою природною рослинністю, рослинності або її залишків та опалого листя на землях сільськогосподарського призначення, у смугах відводу автомобільних доріг і залізниць, у парках, інших зелених насадженнях та газонів у населених пунктах тягнуть за собою накладення штрафу

  • на громадян від 3060 грн. до 6120 грн.
  • на посадових осіб - від 15 300 грн. до 21 420 грн.

За злочин  за ст. 245 КК України  (знищення або пошкодження об'єктів рослинного світу) – покарання у вигляді штрафу від  91 800 грн. до 153 000 грн. або обмеженням волі на строк від двох до п'яти років, або позбавленням волі на той самий строк.

13.08.2020 року

 

 

Оголошення

До відома всіх зацікавлених осіб: 13 серпня  2020року о 15:00 год. в приміщенні  селищної  ради відбудеться засідання позачергової п'ятдесят шостої сесії сьомого скликання . З  порядком денним по орієнтовних питаннях засідання  можна ознайомитись в розділі "діяльність ради" в підрозділі "Розпорядження селищного голови"

10.08.2020р.

 

УТОЧНЕННЯ (до оголошення  від 22.07.2020р.) : "подавати  пропозиції  на проведення конкурсу  в письмовій формі  в селищну раду протягом    15 робочих  днів з дня опублікування на  сайті"

ОГОЛОШЕННЯ

Дружбівська  селищна рада, відповідно до рішення сесії селищної ради №1353  від  09.07.2020року,  оголошує конкурс  щодо надання   цінової  пропозиції ліцензованими  організаціями щодо  виготовлення    технічної документації   експертної  грошової  оцінки однієї забудованої земельної ділянки на території Дружбівської селищної ради Теребовлянського району Тернопільської області  :

  • площею 18,00га для  обслуговування  будівель  нежитлових приміщень   промислового використання  

Для отримання  конкретних вихідних даних  по земельній ділянці     звертатись за  адресою: вул.. Л.Українки,3, смт. Дружба, Теребовлянського району, електронною адресою druzhba-rada@ukr.net , за тел..: 6-14-81; 6-16-33   та подавати  пропозиції  на проведення конкурсу  в письмовій формі  в селищну раду протягом    15 днів з дня опублікування на  сайті

22.07.2020р.

 

Оголошення

До відома всіх зацікавлених осіб: 09 липня  2020року о 16:00 год. в приміщенні  селищної  ради відбудеться засідання п'ятдесят п'ятої    сесії сьомого скликання . З  порядком денним по орієнтовних питаннях засідання  можна ознайомитись в розділі "діяльність ради" в підрозділі "Розпорядження селищного голови"

30.06.2020р.

 

ОГОЛОШЕННЯ

Дружбівська  селищна рада, відповідно до рішень сесії селищної ради №1317 і №1319  від 26.05.2020року,  оголошує конкурс  щодо надання   цінової  пропозиції ліцензованими  організаціями щодо  виготовлення    технічної документації   експертної  грошової  оцінки двох забудованих земельних ділянок на території Дружбівської селищної ради Теребовлянського району Тернопільської області  :

  • площею 0,0154га для  обслуговування   нерухомого майна   комерційного використання    
  •  площею 1,077га    для  обслуговування  будівель  нежитлових приміщень   промислового використання  

Для отримання  конкретних вихідних даних  по земельних ділянках     звертатись за  адресою: вул.. Л.Українки,3, смт. Дружба, Теребовлянського району, електронною адресою druzhba-rada@ukr.net , за тел..: 6-14-81; 6-16-33   та подавати  пропозиції  на проведення конкурсу  в письмовій формі  в селищну раду протягом    15 днів з дня опублікування на  сайті

11.06.2020

Оголошення

ОГОЛОШЕННЯ

Відповідно до Протоколу №1 спільного засідання  комісії   з питань техногенного-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій селищної ради та оперативного   штабу  щодо  запобігання  занесенню і поширенню  на території  Дружбівської  селищної ради  гострої респіраторної  хвороби, спричиненої  коронавірусом GOVID-19 від 18.03.2020р. Дружбівська селищна рада, у зв’язку з поширенням коронавірусу COVID-19 переконливо просить вас вжити заходи для самозахисту, а саме:

  • Обмежити відвідування закладів із масовим скупченням людей (магазини, аптеки та ін., обов’язково дотримуватись дистанції );
  • Людей, що повернулися в Україну, переконливо просимо не піддавати ризику рідних і оточуючих та самоізолюватися упродовж двох тижнів.
  • Не забувайте про елементарні правила безпеки: мийте руки з милом, користуйтесь індивідуальними засобами захисту (масками, антисептиком тощо), особливо після відвідування громадських місць;
  • З 19 березня тимчасово обмежено доступ до селищної ради  (робота проводиться за особистим графіком та дистанційним виконанням посадових інструкцій, в селищній раді будуть знаходитися чергові співробітники (позмінно)).

Для отримання інформації телефонувати:

- Селищний голова – Слободян Іван Васильович 

- Секретар селищної ради – Щурко Марія Петрівна 

- Спеціаліст юрист-консульт селищної ради – Ліпніцка Оксана Ігорівна  

Заборонено проведення на території Дружбівської селищної ради  масових заходів, у яких бере участь понад 10 осіб (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших).

Просимо з розумінням ставитися до ситуації, що склалася й відповідально ставитися до свого здоров’я , здоров’я близьких і оточуючих.

Дякуємо за розуміння!

Протокол №1 спільного засідання  комісії   з питань техногенного-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій селищної ради та оперативного   штабу  щодо  запобігання  занесенню і поширенню  на території  Дружбівської  селищної ради  гострої респіраторної  хвороби, спричиненої  коронавірусом GOVID-19 від 18.03.2020р.

Пам'ятка про самоізоляцію

 

До відома всіх зацікавлених осіб: 18 лютого 2020року о 15:00 год. в приміщенні  селищної  ради відбудеться засідання п'ятдесятої   сесії сьомого скликання по прийняттю селищного бюджету на 2020рік. Основне питання - звіт виконання селищного бюджету за 2019рік. З іншими питаннями можна ознайомитись в розділі "діяльність ради" в підрозділі "Розпорядження селищного голови" 

07.02.2020р.

ДО ВІДОМА  МЕШКАНЦІВ СЕЛИЩА ТА ВСІХ ЗАЦІКАВЛЕНИХ ОСІБ

12 СІЧНЯ 2020РОКУ 0   17:00ГОД. ВІДБУДЕТЬСЯ СВЯТКОВИЙ НОВОРІЧНО-РІЗДВЧЯНИЙ  КОНЦЕРТ  В ДРУЖБІВСЬКОМУ БУДИНКУ  КУЛЬТУРИ ПІД ЧАС ЯКОГО ДРУЖБІВСЬКИЙ СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА ПРОЗВІТУЄ ПРО РОБОТУ ЗА 2019РІК.  З ТЕКСТОМ ЗВІТУ МОЖЕТЕ ОЗНАЙОМИТИСЬ У ВІДПОВІДНОМУ РОЗДІЛІ   НА ДАНОМУ САЙТІ - "ЗВІТ  СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ".

 

До уваги платників податків

Державна казначейська служба України інформує, що з 01.01.2020 вводяться в дію рахунки для зарахування податків, зборів, платежів до державного і місцевих бюджетів, відкриті відповідно до Плану рахунків бухгалтерського обліку в державному секторі, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 31.12.2013 №1203 (із змінами та доповненнями).

Реквізити нових рахунків можна отримати у відповідних органах, що контролюють справляння надходжень бюджету, та на вебсторінках Головних управлінь Казначейства в областях та м. Києві.

Повний перелік нових рахунків:

 

Рішення про ініціювання об'єднання громад

До відома всіх зацікавлених осіб:

13 грудня 2019 року  о 14:00 год. в приміщенні  селищної  ради відбудеться засідання сорок дев'ятої  сесії сьомого скликання по прийняттю селищного бюджету на 2020рік. Прийняття бюджету основне питання засідання сесії. З іншими питаннями можна ознайомитись в розділі "діяльність ради" в підрозділі "Розпорядження селищного голови" 03.12.2019р

 

 

 

До відома всіх зацікавлених осіб:

06 грудня 2019 року  о 12.00 год. в приміщенні  селищної  ради відбудеться засідання сорок восьмої сесії сьомого скликання . З  порядком  денним можна озаномитись в  розділі  "діяльність ради" в підрозділі "Розпорядження"        

26.11..2019р

До уваги платників податків!

Згідно з постановою Правління Національного банку України  від 28.12.2018 №162 «Про запровадження міжнародного номера банківського рахунку (IBAN) в Україні» (далі – Постанова №162) з 05.08.2019 номер банківського рахунку формується за стандартом IBAN  та складає 29 літерно-цифрових символів (далі – стандарт IBAN).

На виконання вимог Постанови №162, Державною казначейською службою України (далі – Казначейство) проведена робота щодо зміни реквізитів рахунків для зарахування податків, зборів, та інших платежів до державного і місцевих бюджетів відповідно до стандарту IBAN та доведення відповідних реквізитів до органів, які контролюють справляння надходжень бюджету.

Казначейство повідомляє, що рахунки для зарахування податків, зборів, та інших платежів до державного і місцевих бюджетів відповідно до стандарту IBAN будуть діяти з 01.10.2019.

Реквізити нових рахунків можна отримати у відповідних органах, що контролюють справляння надходжень бюджету, та на вебсторінках Головних управлінь Казначейства в областях та м. Києві.

Повний перелік рахунків відповідно до стандарту IBAN:Повний перелік рахунків за стандартом IBAN для зарахування податків, зборів та інших платежів до державного і місцевих бюджетів розміщено на веб-сторінці Казначейства у рубриці «новини» під назвою «До уваги платників податків!» або за посиланням https://www.treasury.gov.ua/ua/news/do-uvagi-platnikiv-podatkiv- 

Джерело: https://www.budgetnyk.com.ua/news/1805-zastosuvannya-rahunkv-vdkritih-za-standartom-iban-dlya-splati-derjavnih-mstsevih-podatkv

 

 

До відома всіх зацікавлених осіб:

10 жовтня 2019 року  о 15.00 год. в приміщенні  селищної  ради відбудеться засідання сорок шостої сесії сьомого скликання . З  порядком  денним можна озаномитись в  розділі  "діяльність ради" в підрозділі "Розпорядження"        

01.10...2019р

 

 

До відома всіх зацікавлених осіб:

20 вересня 2019 року  о 14.00 год. в приміщенні  селищної  ради відбудеться засідання сорок п'ятої сесії сьомого скликання . З  порядком  денним можна озаномитись в  розділі  "діяльність ради" в підрозділі "Розпорядження"        

10.09..2019р

 

До відома всіх зацікавлених осіб:

14 серпня  2019 року  о 15.00 год. в приміщенні  селищної  ради відбудеться засідання сорок четвертої сесії сьомого скликання . З  порядком  денним можна озаномитись в  розділі  "діяльність ради" в підрозділі "Розпорядження"        

02.08.2019р

 Дружбівська селищна рада проводить

ГРОМАДСЬКІ СЛУХАННЯ

Щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 0,12 га.                                         смт. Дружба, вул. Молодіжна, 33

Підстава проведення громадських слухань – зміна цільового призначення земельної ділянки площею 0,1200 га. по вул..Молодіжна, 33, смт.Дружба Теребовлянського району, Тернопільської області.

Відповідальна особа – діловод Дружбівської селищної ради Бакалець М.М.,роб. тел. 6-16-33.

Пропозиції (зауваження) – пропозиції ( зауваження ) подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом до  Дружбівської селищної ради і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог чинного законодавства.

Проведення громадських слухань – 24.08.2019 року.

О 10 год., смт.Дружба, вул..Лесі Українки,3, приміщенні Дружбівської селищної ради

Дружбівська  селищна рада

23.07.2019р 

 

Оголошення про проведення конкурсу  на розробку екпесртно-грошової оцінки

Дружбівська  селищна рада оголошує  конкурс на розробку  експертно-грошової оцінки    забудованої  земельної  ділянки  несільськогосподарського призначення площею 0,1100га  яка  знаходяться на території Дружбівської селищної ради в межах населеного пункту смт. Дружба

          Ліцензованим організаціям, які хочуть взяти участь  у конкурсі, за детальною інформацією   звертатися   в  Дружбівську  селищну  раду за адресою: вул.. Лесі Українки,3, смт . Дружба, Теребовлянського району Тернопільської області  та подавати заяви  в селищну раду протягом місяця з дня розміщення  оголошення.   

 Контактні телефони: 6 – 14 – 81; 6 – 16 – 33, email: druzhba-rada@ukr.net

30.05.2019р.

Повідомлення про оприлюднення регуляторного акту

  Дружбівська селищна рада  інформує про оприлюднення проекту рішення «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель смт. Дружба Дружбівської селищної ради Теребовлянського району Тернопільської області.»  та аналізу його регуляторного впливу.

  Пропозиції та зауваження від громадян, суб’єктів підприємницької діяльності  до проекту рішення з відповідним аналізом регуляторного впливу ради надавати в письмовому та електронному вигляді протягом 30 днів з дати його оприлюднення до виконавчого комітету Дружбівської селищної ради в письмовій формі:

 • поштою за адресою:  вул. Лесі Українки,3, смт. Дружба, Теребовлянського району Тернопільської області , 48130

 • електронною поштою за адресою: druzhba-rada@ukr.net

 Рішення  «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель смт. Дружба Дружбівської селищної ради Теребовлянського району Тернопільської області.»  та аналізу його регуляторного впливу розміщене в розділі "Регуляторна політика"

24.05.2019р.

 

 Рішенням виконавчого комітету Дружбівської селищної ради №31 від 24 квітня 2019 року розпочато  процедуру розгляду та прийняття рішення виконавчого комітету селищної ради  щодо коригування  тарифів на вожопостачання, наступного змісту: 

            1.1. Тарифи на послуги з централізованого водопостачання в  смт. Дружба,                  грн. за  куб.м. : 

                                       діючі      дотація      фактична             рекомендовані               дотація        фактична

                                                   з бюджету      сплата              /кореговані з 2019р/      з бюджету       сплата

для населення                  – 13,49       6,74            6,75                      17,19                         6,74                10,45                                       

для бюджетних установ –  16,06       -                16,06                        20,46                          -                     20,46

для інших споживачів    –  17,35        -                 17,35                      22.10                          -                     22,10

            1.2. Тарифи на послуги з централізованого водовідведення в  смт. Дружба,  залишити на рівні  діючих, затверджених рішенням виконавчого комітету   селищної ради №64 від 19.09.2017року, тобто  грн. за  куб.м.   :

                                         діючі    дотація     фактична                   

                                                   з бюджету     сплата         

для населення                  –  7,28          -                7,28                       

для бюджетних установ –  14,88          -                14,88

для інших споживачів    –  15,43         -                15,43 

            2. Витяг із даного  рішення  що стосується коригування  тарифів, опублікований в районній газеті «Воля» та інформаційних стендах селища, повний текст  рішення із додатками   розміщений на офіційному сайті селищної ради: druzhba.rada.org.ua , для обговорення жителями селища та  іншими користувачами   вказаних послуг в розділі "Тарифи та ціноутворення" 

            3. Спосіб надання зауважень та пропозицій – письмово протягом місяця до проведення громадських слухань за адресою:   48130, Тернопільська область,  Теребовлянський   район, смт. Дружба,  вул. Лесі Українки,3 ,  тел. 6-16-59, 6-16-33,             e-mail:  druzhba-rada@ukr.net

            4.Провести громадські слухання з питання затвердження тарифів для КП «Дружба» на водопостачання  та  водовідведення  для населення селища , господарських та бюджетних організацій, 09 червня 2019року  о 16:00год.  в приміщенні Дружбівського будинку культури. 

Громадські слухання Дата створення: 15:38 23.07.2019
оголошення Дата створення: 13:11 14.08.2018
оголошення Дата створення: 10:37 08.08.2018
оголошення Дата створення: 10:32 08.08.2018
оголошення Дата створення: 13:49 10.07.2018
оголошення Дата створення: 16:00 22.06.2018
оголошення Дата створення: 10:58 18.05.2018
оголошення Дата створення: 17:29 27.04.2018
12

rada.org.ua - портал місцевого самоврядування

Логін: *

Пароль: *